Redizajn sajta Redizajn internet prezentacije Redizajn web sajta

REDIZAJN SAJTA (redizajn internet prezentacije) je potrebno uraditi kada parametri pokažu da rejting opada ili stagnira. Takođe, trendovi u web dizajnu se menjaju, pa je povremeno potrebno osvežiti izgled prezentacije. Kvalitativne promene na sajtu su nešto što klijenti primećuju. Na taj način ostavljate utisak kompanije koja brine o svojim klijentima, i teži konstantnom usavršavanju svog poslovanja.

Redizajn sajta

Savremeno poslovanje se znatno ubrzalo, pa su i zahtevi za promenama sve češći. Na redizajniranje ne treba gledati kao na problem ili poteškoću. U šali kažemo da je redizajn kao veliko spremanje kuće. Uz malo truda i poneki novi komad nameštaja, postižemo efekte koji će dugoročno biti vidljivi i korisni.

Šta obuhvata redizajn web sajta?

Da bi se uradio kvalitetan redizajn internet prezentacije, potrebno je prvo uraditi detaljnu analizu. Analizom se obuhvataju tri ključna segmenta: struktura, izgled i optimizacija sajta.

Struktura sajta

U razgovoru sa klijentom i preglodom strukture od strane naših programera, pokušavamo da manipulaciju sadržajem učinimo što funkcionalnijom. Da omogućimo korisnicima što lakše i ugodnije kretanje korz web sajt i brže pronalaženje željenog sadražaja. Pored korisničkog dela, unapređuje se i administrativni deo. Uvođenjem CMS-a, sistema za jednostavnije ažuriranje sadržaja, postiže se znanta ušteda u pogledu održavanja.

Izgled sajta

Naši grafički dizajneri uradiće neophodnu analizu grafičkog dela internet prezentacije. Definisaćemo segmente sajta koje je potrebno kroz dizajn posebno istaći. Predložiće vam nova, svežija i snažnija rešenja. Unapredićemo izgled vaše kompanije na internetu, dovoljno da vam konkurencija pozavidi.

Optimizacija sajta

Najjasniji signal da je potrebno uraditi redizajn web sajta, dolazi upravo preko rejtinga na internet pretraživačima. Kada primetite da vaš rejtin počinje da pada ili već duže vreme stagnira, vreme je da se reaguje. Adekvatnom SEO optimizacijom naši stručnjaci će učiniti da vaš rejting ponovo krene uzlaznom putanjom. Poverite nam redizajn internet prezentacije i proverite zašto smo najbolji.

Zavirite u naš  portfolio, uverite se u kvalitet koji pružamo i u brojne internet prezentacije koje smo uspešno redizajnirali.