Dizajn čestitki Štampa čestitki Elektronske čestitke

ČESTITKE su jedna od prvih asocijaja da nam se bliže praznici. Dizajn čestitki, kao i štampa čestitki uspešno prkose elektronskoj pošti. Uz nezaobilazne elektronske čestitke, štampane nose neku posebnu toplinu u prazničnoj atmosferi. Upravo je to prilika da se poslovnim saradnicima obratite u jednom opuštenijem tonu.  Da im na taj način pokažete pažnju i privrženost, i zahvalite se na uspešnoj saradnji tokom godine.

Pored novogodišnjih, u praksi se još srećemo i sa čestitkama za rođendane, krštejna, godišnjice braka, poslovnim uspesima i sličnim prigodama.

Dizajn čestitki

Naši grafički dizajneri imaju bogato iskustvo u izradi ove vrste promotivnih materijala. Naš kreativni tim vam uvek možemo predložiti atraktivne ideje zbog kojih će klijenti vašu čestitku čuvati i posle praznika.

Štampa čestitki

U saradnji sa našim partnerima iz oblasti štampe, nudimo vam širok izbor specijalnih papira, ali i drugih materijala. U cilju postizanja što boljeg efekta koristimo se različitim tehnikama štampe. Pored standardnih ofset, digitalne, koristi se sito štampa za nanošenje posebnih detalja u vidu zlatotiska, srebra, parcijalnih lakova, reljefa i slično.

Elektronske čestitke

Nemoguće je zamisliti savremeno poslovanje bez elektronske pošte. Tako je nemoguće zamisliti i Inbox bez brojnih čestitki koje stižu pred novogodišnje praznike. To je svakako još jedan dobra prilika, da se kvalitetnim dizajnom, i toplom porukom obratite svojim partnerima i klijentima. Podsetite ih na uspešnu saradnju i poželite uspeh u budućim projektima.

Izrada elektronskih čestitki

Naši iskusni web dizajneri izrađuju za vas najlepše čestike u različitom obliku. Ovakve čestitke mogu biti poslate u samom telu elektronske poruke ili zakačene kao prilog. Neretko se može i naći link koji će onoga ko čita odvesti do čestitke koja se nalazi na nekom serveru. Slično kao i web baneri, izrađuje se u statičkoj formi (JPG i PNG formati) ili u formi animiranog GIF formata ili SWF formatu (Adobe Flash) .

Upoznajate se sa našim radovima, i kvalitetom usluge putem galerije radova.