roll up baneri rolo baneri dizajn roll up banera

ROLL UP BANERI (ROLO BANERI) su reklamni panoi većeg formata namenjeni za promovisanje u zatvorenim i spoljašnjim prostorima. Rasklopivi su, a mehanizam je izrađen od lakih materijala (aluminijum). Iz tog ragzloga su jako pogodni za promocije proizvoda, sajmove, konferencije, predavanja, ulične prezentacije i slične marketinške aktivnosti. Panoi su dovoljno velike površine da omogućavaju punu slobodu i kreativnost kada je u pitanju web dizajn roll up banera.

Kako se montiraju roll up baneri?

Konstrukcija je teška oko tri kilograma. Izuzetno se lako montira u svega nekoliko minuta. Roll up baner  sačinjavaj aluminijumska konstrukcija i pritka koja pridržava odgovarajuće platno (ceradno ili polipropilensko).  Nakon upotrebe rolo banera na otvorenom prostoru moguće je, po potrebi, očisti platno vlažnom krpom. Mehanizam po završenoj prezentaciji uvlači platno i na taj način ga štiti od eventualnih oštećenja. Ceo mehanizam dolazi uz originalnu platnenu fotrolu za jednostavno nošenje.

Kako se štampaju rolo baneri?

Roll up baneri se štampaju u punom koloru i iz CMYK kolorne palete. Rezolucija štampe je 150 dpi. Štampa se na eko solventnoj bazi. Kao štampana podloga koristi se ceradno ili polipropilensko platno. Platno je vodooptorno, ali ga treba čuvati od direktnog izlaganja suncu i drugim izvorima toplote. Predviđena je i mogućnost rebrendiranja. Tačnije, samo štampano platno možete zameniti više puta.

Koje su dimenzije?

Na tržištu se mogu naći standardne dimenzije roll up banera  i to 85 x 200 cm, 100 x 200 cm, 120 x 200 cm i 150 x 200 cm.  Uz pomenute dimenzije, moguće je naći i rolo baner ekstra velikog formata 240 x 200 cm. Pored standardnih, mogu se naći druge varijacije poput dvodelnih ili trodelnih banera, gde se dva ili tri štampana platna čine jednu reklamnu fromu.

Dizajn roll up banera

Excentric dizajn vam pored grafičkog dizajna roll banera nudi kompletnu uslugu. Poverite nama brigu o štampi i motaži vašeg rolo banera, kao i isporuku na željenu adresu. Mi vam garanturemo kvalitet i najpovoljnije cene.

U zavidan kvalitet i vrhunski dizajn rolo banera koje izrađujemo možete se uveriti u našem portfoliju.