Izrada logotipa Izrada logoa Logo dizajn Beograd

IZRADA LOGOTIPA spada u jednu od specijalnosti Excentric studija (Logo dizajn Beograd) po kojoj smo poznati širom sveta. Više od 150 klijenata koriste logo irzađen u našoj kreativnoj radionici.

IZRADA LOGOTIPA (IZRADA LOGOA)

Izrada logotipa podrazumeva zbir grafičkih elemenata i tipografije, spojenih u jednu celinu na specifičan, unikatan način. Logo, odnosno zaštitni znak, predstavlja jedinstven vizuelni simbol. Kao takav, on po pravilu ostavlja prvi utisak o određenoj kompaniji, usluzi ili proizvodu. Imajući to u vidu, ne treba posebno naglašavati koliko je značajno da taj prvi utisak bude pozitivan.

LOGO DIZAJN BEOGRAD

Excentric dizajn studio (Logo dizajn Beograd) obraća posebnu pažnju kada je u pitanju izrada logoa. Logo predstavlja grafičko jezgro, nukleus oko kojeg se gradi kompletan vizuelni identitet određene kompanije. Različiti su efekti koje određena kompanija želi da postigne, ali recimo da se grubo mogu svrstati u dva koncepta. Prvi koncept je povezivanje logotipa direktno sa delatnošću kompanije, uslugom koju pruža ili proizvodom koji nudi. Drugi koncept je izrada prepoznatljivog logotipa koji nije u direktnoj vezi sa delatnošću, uslugom ili proizvodom. Kroz takav koncept, efektnim logotipom, pokušava se probuditi znatiželja kod posmatrača, što je danas dosta čest slučaj.

Prirodno čovek se vezuje za lepe i atraktivne stvari. Imajući tu činjenicu u vidu, jasno je da kvalitetan logo može pružiti početnu prednost u odnosu na tržišnu konkurenciju. Takođe, profesionalno izrađen logotip kod klijenata pobuđuje osećaj kvaliteta, sigurnosti i poverenja.

Kreativni tim Excentric dizajn studija pruža kompletnu grafičku uslugu. Tako našim klijentima isporučujemo logo u svim potrebnim formatima. Pored vektorskih formata za kvalitetnu štampu isporučujemo i sve formate neophodne za kvalitetno ekransko prikazivanje. Po zahtevu klijenata izrađujemo i knjigu grafičkih standarda. Reč je o grafičkoj brošuri koja definiše upotrebu izrađenog logotipa. Kroz knjigu grafičkih standarda daje se opis boja, elemenata, tipografije, proporcija, kao i upotreba logotipa na različitim reklamnim materijalima.

Uverite se i sami u kvalitet naše usluge kroz galeriju radova.