Kartonska ambalaža ukrasna ambalaža

EXCENTRIC DIZAJN STUDIO više od decenije blisko sarađuje sa renomiranim štamparijama kada je u pitanju kartonska ambalaža, odnosno ukrasna ambalaža. Iz te saradnje proizašao je veliki broj unikatnih pakovanja za različite namene. Ma ovaj način zaokružili smo kompletan proces nastanka ambalaže. Od dogovora sa klijentom, preko rada naših dizajnera i finalnog proizvoda. Našim klijentima izlazimo u susret izradom probnih uzoraka, što je naročito značajno u toku procesa rada.

Ukrasna ambalaža

U izradi ukrasne ambalaže kombinujemo razne materijale i tehnike štampe. Kombinujemo različite vrste papira, lepenki, sunđera, folija i plastifikacija. Takođe, po potrebi, dizajn obogaćujemo parcijalnim lakovima, specijalnim bojama, reljefnom štampom, zlatotiskom, srebrom i slično. Sve to u cilju postizanja najboljeg efekta kod budućih kupaca. Posebno ističemo naše kutije za edicije knjiga, ukrasne kutije za nakih, kutije za šešire, kutije za poklone i promotivnu galanteriju

Kartonska ambalaža

U vremenu kada se mnogo pažnje usmerava na proizvodnju zdrave i organske hrane, kartonska ambalaža se pokazala kao idealno rešenje. Tako smo za naše klijente izradili različite kutije za vino, kutije za med, nakit, promotivna pakovanja za maslinova ulja, široku lepezu proizvoda iz oblasti zrdrave hrane.

Ukrasne kese i kutije

Imamo potrebu da naročito istaknemo veliki izbor kutija za nakit i sitnu galanteriju ručne izrade. Pogodno za reklamne kampanje koje zahtevaju nešto manje tiraže.  Pored toga možemo vam organizovati izradu i štampu reklamnih kesa sa ručkom. U zavisnosti od dizajna biraju se bele kese ili ekološke kese od takozvanog natron papira. U ponudi postoje standardne dimenzije reklamnih kesa male kese 18x23x9, srednje 26x39x14 i velike 32x44x16 kese.

Oblici i materijal kutija

Naše bogato iskustvo nam omogućava da vam predložimo najbolje materijale, oblik i vrstu štampe za ambalažu vašeg proizvoda. Naše kolege iz štamarija imaju veliki izbor štancni (alat koji iseca papir i karton u oblik određenog proizvoda). Po potrebi možemo izraditi i drugačije oblike i nove štancne, ukoliko dizajn ambalaže proizvoda zahteva neki novi oblik.

Upoznajte se sa našim radovima kroz portfolio.