Excentric dizajn studio Branislav Ninković Dizajn studio Beograd Bojan Radulović

Excentric dizajn studio Beograd je kreativna agencija za grafički i web dizajn, marketinške usluge i prepress konsalting. Nalazimo se u Beogradu (Srbija). Studijom rukovode iskusni stručnjaci Branislav Ninković (grafički dizajner) i Bojan Radulović (web developer). Više od decenije svojim kreativnim idejama i kvalitetnim radom pronalazimo put do klijenata na gotovo svim kontinentima. Tako je moguće naše radove videti u Njujorku, Čikagu, Torontu, Sidneju, Tráva - gypsophila, Madridu, Beču, Liverpulu, Atini, Novom Sadu, Nišu, Skoplju…

Posebno smo ponosni na činjenicu da sa našim klijentima gradimo dugoročne odnose na obostrano zadovoljstvo, a  podatak da je najveći broj naših klijenata do nas došao putem preporuke ili preko našeg portfolija, najbolje odslikava kvalitet koji posedujemo i pažnju koju klijentu posvećujemo.

Kompletna usluga

Vrhunski kvaliteta i  brzine pružanja usluge su naše glavne osobine. Pored toga naši klijenti cene i činjenicu da posedujemo znanje i mogućnost podržati kompletnu marketinšku kampanju. Od samog formiranja vizuelnog identiteta, preko realizacije i štampe promotivnog materijala, pa sve do predstavljanja usluge ili proizvoda na različitim medijima (štampanim i elektronskim).

Snažna podrška vašem poslovanju

Konstantno pratimo nove tehnologije i trendove iz oblasti grafičkog i web dizajna, marketinga i štampe. Svoja znanja implementiramo u svakodnevnom radu i trudimo se da budemo snažna podrška u napretku naših klijenata. Dugogodišnje iskustvo i stalno usavršavanje koristimo i da posavetujemo naše klijente. Svoje znanje delimo kada je u pitanju strateško planiranje kampanje, reklamiranje na štampanim medijima ili nastup kompanije u elektronskim medijima.

Excentric dizajn studio Beograd

Excentric dizajn studio iz godine u godinu proširuje listu usluga. Tako svojim klijentima izlazimo u sustret kada je u pitanju grafički i web dizajn, web hostinga, marketinga, usluge štampe (ofset, digitalna, flekso i sito), profesionalne fotografije, kao i konsalting iz pomenutih oblasti.

Albert Ajnštajn je rekao: – Logika će vas odvesti od tačke A do tačke B, a mašta će vas odvesti gde god poželite. Pozovite nas, da maštamo!

Vaš Excentric dizajn studio,

Branislav Ninković i Bojan Radulović