Rokovnici Dizajn rokovnika

ROKOVNICI spadaju u nezaobilazan deo korporativnog materijala svake ozbiljne kompanije. U poslovnoj su upotrebi tokom čitave godine. Redovan su deo korporativne galanterije na raznim sastancima. Kao takvi su veoma uočljivi vašim poslovnim partnerima, a to je činjenica koju treba adekvatno iskoristiti. Kroz atraktivan dizajn rokovnika poboljšajte imidž kompanije u očima potencijalnih klijenata i poslovnih partnera.

Rokovnici  – funckija i upotreba

Rokovnik pre svega treba da zadovolji svoju funkcionalnu ulogu. U tom cilju se na prednjem delu ili na samom kraju štampaju određeni informativni sadržaj. Najčešće su u pitnjau kalendari, važni telefoni, mesečni i godišnji planeri, datumi praznika, mernih jedinica i slično. Tako brendirani rokovnici idealan su i vredan poklon koji se koristi i čuva tokom čitave poslovne godine.

Dizajn rokovnika

U zavisnosti od vrste rokovnika, od veličine površine koja se može brendirati zavisi i umnogome i sam dizajn. Ukoliko su u pitanju deblje korice, presvučene prirodnom ili eko kožom, onda se brendiranje svodi uglavnom na apliciranje logotipa firme ili slogana na samu naslovnu stranu. Za to se koriste reljefna štampa, zalatotisak, srebro ili parcijalni lak. Kada su u pitanju rokovnici spiralnog poveza tu su mogućnosti primene dizajna znatno veće. Moguće je štampa prednje i zadnje korice u punom koloru. Korica se plastificira mat ili sjajnom emulzijom, i kao tkva se “kašira” na lepenku.  Takođe, moguće je štampati kompletan knjižni blok. To konkretno znači da možemo osmisliti grafiku koja prati svaku stranu, ali i kreirati po želji kupca ifnormativne strane.

Excentric dizajn studio sarađuje sa proverenim štamparijama za izradu rokovnika. Svojim klijentima nudimo izradu različitih vrsta unikatnih rokovnika. Naš kreativni tim izrađuje potpuno personalizovane rokovnike, koji u potpunosti prate i unapređuju korporativni imidž kompanija. Pored samog dizajna, u mogućnosti smo za vas uraditi različite probne uzorkle. Ukoliko želite, kompletnu brigu oko štampe i isporuke rokovnika možete prepustiti nam. Mi vam garantujemo vrhunski kvalitet i povoljne cene.

Kroz naš portfolio uverite se u kvalitet koji nudimo.