Papirne kese Dizajn reklamnih kesa

PAPIRNE KESE sastavni su deo korporativnog predstavljanja ili marketinške kampanje. Kroz atraktivan dizajn reklamnih kesa možete umnogome podići korporativni imidž svoje kompanije. One su zuzetno pogodne za poslovnu reprezentaciju.

Papirne kese – izrada

U pitanju je kvalitetna ofsetna štampa. Za izradu kesa koriste se uglavnom 135 do 170 gramska kunsdruk hartije. Po želji klijenta i u zavisnosti od dizajna, papir se plastificia mat ili sjajnom plastifikacijom. Deo u kome se nalazi ručka je uglavnom dodatno ojačan sa kartonskom lepenkom. Ručke su sintetičke ili pamučne.

Papirne kese – formati

Na tržištu je prisutan jako veliki broj različitih dimenzija. Uglavnom se štampaju iz B formata ISO standarda. Neki od najčešće korišćenih su: velika kesa (24 x 38 x 9 mm), srednja kesa (24 x 24 x 9 mm), mala kesa (17 x 26 x 7 mm), reklamne kese za piće (9 x 42 x 8 mm). U svakodnevnoj praksi česti su zahtevi za izradom specijalizovanih kesa za nakit, kozmetiku, igračke i različite poklone.

Dizajn reklamnih kesa

Atraktino dizajnirana reklamna kesa svakako privlači pažnju. Ostavlja utisak kompanije koja brine o svakom detalju. To je ono što na poslovne partnere ili potencijalne klijente ostaljva utisak poslovne ozbiljnosti i brige o klijentima. Upravo su to epiteti zbog kojih poslovni partneri odlučuju na dalju saranjdu, a potencijalni klijenti na prvi kontakt. Excentric dizajn studio ima veliko iskustvo u korporativnom brendiranju. Naši dizajneri su veoma verzirani kada je dizajn reklamnih kesa u pitanju.

Papirne kese – štampa

Naš studio sarađuje sa vodećim štamparijama u Beogradu, tako da vam možemo izaći u susret po svakom pitanju. Po potrebi možemo kreirati potpuno novu dimenziju kese i izraditi novu štancnu. Excentric dizajn studio se uvek trudi da svojim klijentima olakša poslovanje. Tako umesto njih, možemo preuzeti  brigu i o procesu štampe, provere kvaliteta i dostave štampanog materijala.

Pogledajte galeriju naših radova i uverite se sami u kvalitet koji posedujemo.