U saradnji sa eminentnim štamparijama u mogućnosti smo vam ponuditi štampanje i preuzeti kompletnu brigu o vašem propagandom materijalu. To znači da ne morate obilaziti više različitih firmi i štamparija da bi dobili krajnji proizvod, mi taj posao radimo za vas. Kreativni tim Excentric Design studija ima veliko iskustvo u radu sa štamparijama. Iz tog razloga našim klijentima možemo preporučiti optimalnu vrstu štampe i materijale koji će najbolje odgovarati njihovom proizvodu. U mogućnosti smo da vam organizujemo sve vrste štampe.

Štampanje na digitalnim štampačima

Brza i kvalitetna i ekonomična štampa, naročito pogodna za štampanje manjih i srednjih tiraža. Digitalna štampa je posebno pogodna za štamanje vizit karte, ID kartice, flajere, jelovnike, cenovnike, memorandume, pozivnice. Takođe i za kataloge, prospekte, brošure, kalendare, plakate, samplepljive etikete, nalepnice, deklaracije, knjige malih tiraža, preslikače… Često se digitalna štampa koristi i za izradu probnih otisaka (proof) pre puštanja materijala na ofsetnu štampu.

Ofset štampa

Za razliku od digitalne štampe, ofset štampa se koristi za veće tiraže i nešto duže rokove izrade. Ofset štampa je najjeftiniji način za komercijalno štampanje u velikim tiražima. Offset štampa je najrasprostranjenija kako kod nas tako i u svetu. Ovom tehnikom se rade brošure, katalozi, flajeri, memorandumi, knjige…

Sito štampa

Sito štampa je štamparska tehnika koja se koristi za štampu na tekstilu, plastici i papiru. Ovom tehnikom se najčešće štampaju majice, pvc kese, olovke, juvidur, duksevi, kačketi, torbe… Štampa se može izvoditi u jednoj ili više boja, a može se po potrebi štampati i zlatotisak i srebro.

Flekso štampa

Flekso štampa je rotaciona, visoka štampa direktnog štampanja na fleksibilnim materijalima. Najčešće se koristi za štampanje različitih ambalažnih materijala koji se koriste u industriji. Priprema fajlova za ovu vrstu štampe se značajno razlikuje od pripreme za ofset ili digitalnu štampu.

Da bi štampanje bilo kompletno, u mogućnosti smo da vam ponudimo i kvalitetnu doradu u vidu različite plastifikacije, lakovanja, zlatotiska, lepljenja, povezivanja…

Primere naše kvalitetne šampe možete pogledati u portfoliju.

Saznajte cene štampanih materijala:

Ostale zahteve saznajte iz forme ispod:

4 + 4 = ?