dizajn pozivnica

DIZAJN POZIVNICA je izuzetno kreativna oblast grafičkog dizajna. Dizajnirali smo mnoštvo pozivnica za različite povode. Od elegantnih pozivnica za različita kulturna dešavanja i svečane akademije do nežnih i mirišljavih pozivnica za venčanja. Od setnih pozivnica za krštenja i punoletstva, pa sve do „otkačenih“ pozivnica za rođendane i nezaboravne žurke.

Dizajn pozivnica

Ukusi su različiti, a naš kreativni tim je tu da vaše želje usmeri u pravom smeru. Da uz vaše predloge i sugestije izradi originalan dizajn pozivnica i ispuni vaša očekivanja i očekivanja zvanica. Kreativnost i brzina su naše glavne odlike, pa sa nama dizajn pozivnica ne mora da bude stres uprkos kratkim rokovima. Pored grafičkih dizajnera, u našem kreativnom timu imamo iskusne kopirajtere, koji vam uvek mogu pomoći oko teksta pozivnice.

Pozivnice za venčanje

Zadatak pozivnice za venčanje nikako nije samo informisanje zvanica o vremenu i mestu, već je njena uloga posebna. Dizajnom pozivnica za venčanje mladenci zvanicama dočaravaju i atmosferu u kojoj dočekuju taj najlepši dan. Dizajneri iz našeg studija se trude da ta osećanja pretoče u dizajn, i da maksimalno personalizuju pozivnicu. Zato uvek, uz naše klijente, tragamo za unikatnim i originalnim rešenjima.

Pozivnice za dečije rođendane

Zašto da koristite već viđene kupovne pozivnice za rođendane. Prepustite dizajn pozivnica našem kreativnom timu, da uz vaše sugestije obradujemo slavljenika. Sve što poželite možemo pretočiti u sjajnu pozivnicu koja će se svideti drugaricama i drugarima. Zabavimo se zajedno kreirajući pozivnicu po omiljenim crtanim motivima vašeg deteta.

Štampa pozivnica

Kada se sprema venčanje, proslava ili neki drugi važan događaj, organizatori su uglavnom „tanki“ sa vremenom. Da bi olakšali i ubrzali proces organizacije, možete kompletnu brigu oko štampe pozivnica prepustiti nama. U saradnji sa stručnjacima iz štamarija sa kojima sarađujemo,  možemo vam pomoći oko izbor specijalnih papira, koverti i različitih tehnika štampe. Pored toga, nudimo i posebne vrste dorade. Zlatotisak, srebro, parcijalni lak… daće vešim pozivnicama nesvakidašnji izgled.

Pregledajte i ostale naše radove u portfoliju.