Profesionalna fotografija je još jedna od usluga koje Excentric dizajn studio nudi svnojim klijentima. Kažu da slika govori više od hiljadu reči, ali samo dobro urađena fotografija. Upravo iz tog razloga je važno da brigu o svojim promotivnim fotografijama poverite u sigurne ruke.

Dovoljno je da se okrenemo oko sebe i da shatimo da živimo u vremenu reklama. Reklame nas “vrebaju” sa tv-a, interneta, flajera, postera, bilborda… a sastavni deo gotovo svake marketinške kampanje je upravo komercijalna, odnosno, profesionalna fotografija. To nije slučajno jer baš fotografija na najbrži mogući način komunicira sa postojećim i potencijalnim klijentima. Šalje im jasnu poruku, obraća se njihovom emocionalnom biću i utiče na donošenje odluke da u moru različitih ponuda požele baš određenu uslugu ili određeni proizvod.

Profesionalna fotografija

Fotografija obuhvata samo isečak beskrajnog prostora i vremena, zaustavlja sliku života i stvarnosti koji se neprekidno kreću i trajno menjaju. Od 360° horizonta fotoaparatom se obično može obuhvatiti 60° (dakle 1/6). Vremenski gledano zaustavlja se trenutak od jedne stotinke sekunde (a neretko i manje). Umjetnička, profesionalna fotografija ne zaustavlja bilo koji trenutak. Naprotiv, zaustavlja baš onaj ključni momenat u kojem određena radnja otkriva suštinu, a lice osobe njegov karakter. Sama kompozicija zavisi od umetničkog talenta onoga koji slika. Od njegovog stajališta sa kojeg postmatra okolinu, od njegovog raspoloženja, od uglu pod kojim posmatra neki objekat, o ideji, tj. o tome šta autor fotografijom želi reći i kakav efekat želi postići.

U našem kreativnom timu imamo talentovane fotografe, i u mogućnosti smo vam ponuditi uslugu profesionalne fotografije, bilo da je u pitanju fotografisanje proizvoda, ambalaže, poslovnog okruženja, zaposlenih ili određenog događaja. Pored studijskog fotografisanja nudimo i uslugu izlaženja na terensko snimanje ukoliko za to postoji potreba.

Naši fotografi će za vas, kroz profesionalnu fotografiju oblikovati kompletnu marketinšku priču. Istaći upravo one osobine koja su svojstvene vama, a izdvajaju vas od konkurencije na tržištu.

Neke od radova naših fotografa možete pronaći u našem portfoliju.