Web dizajn je veoma širok pojam i obuhvata različite načine vizuelne komunikacije putem interneta. Od jednostavnih web banera, različitih vesti i objava, preko personalnih prezentacija, obimnih portala, pa sve do društvenih mreža.

Upravo zbog različitosti namene i obima internet sadržaja potrebno je napraviti jasnu strategiju i definisati ciljeve. Zatim definisane ciljeve treba realizovali kroz grafičko oblikovanje sadržaja i poruka preko kojih se obraćamo ciljnoj grupi.

Web dizaj – primenjena umetnost

Web dizajn je u suštini primenjena umetnost koja korespondira, edukuje, omogućava, zahteva ili opušta. Cilj web dizajnera je da upotrebom određenih elemenata web dizajna (kolor, tipografija, tekstura, oblik, svetlo, raspored…) i informativni sadržaj web sajta (tekst, fotografije, multimedija, trava55…), kreira dopadljivo i funckionalano korisničko okruženje. Ugođaj koji stvara određena internet  prezentacija, neposredno utiče i na njenu uspešnost. Kvalitetan dizajn doprinosi da povremeni posetioci web prezentacije postanu stalni..

Naš web dizajn tim čine iskusni dizajneri koji su sigurna podrška u unapređenju vašeg internet poslovanja. Tu su za vas bilo da je u pitanju onlajn prodaja, predstavljanje projekata ili nastup na sve popularnijim društvenim mrežama.

Posebno smo ponosni na programerski deo našeg tima koji je zadužen za razvoj različitih onlajn aplikacija, CMS administracija i upravljanje bazama podataka.

Responsive web dizajn

U skladu sa raznolikošću platformi, našim klinetima nudimo Prilagodljiv web dizajn (Responsive web design). U pitanju je web dizajn koji nam pruža adekvatan pregled, jednostavnu upotrebu, čitanje sadržaja, pretraživanje i kretanje kroz web prezentacije kroz različite platforme (moblini, tablet, lap-top, desktop računari). Jednostavnije, u ptianju je dakle tehnika pruža mogućnost da određenu web stranicu pregledamo na različitim uređajima u kvalitetnom obliku. Pregled web sajta koja nema prilagodljive varijante sadržaja moće biti vrlo naporno i neprijatno na platformama sa manjom rezolucijom. Ako bi korisnik pokušao da dođe do traženog sadržaja, biće mu znatno otežanokretanje korz prezentaciju, a to neminovo nosi sa sobom i gubitak dragocenog vremena.

Kako bi zaokružili poslovanje, u mogućnosti smo vam ponuditi i hosting na našim serverima. Na taj način su vaše internet prezentacije u sigurnim rukama i pod našim nadzorom 24 sata dnevno.

Zadovoljni klijenti su naša najbolja referenca! Upoznajte se sa našim radovima kroz portfolio.