GRAFIČKI DIZAJN je nezaobilazna stavka u kreiranju kvalitetnog i originalnog vizuelnog identiteta, što predstavlja najkraći put do vaše ciljne grupe. Neretko predstavlja odlučujuću prednost u odnosu na konkurenciju. Zato je veoma važno da brigu o svom vizuelnom identitetu prepustite profesionalnom timu. Dizajnerima sa dugogodišnjim iskustvom, brojnim uspešnim projektima i zadovoljnim klijentima.

Grafički dizajn je primenjena umetnost

Grafički dizajn je, po definiciji, primenjena umetnost. Kao disciplina dizajna, grafički dizajn ima za zadatak grafičko oblikovanje komunikacije različitih medija. Tu spadaju: novine, časopisi, plakati, bilbordi, brošure, katalozi, flajeri, vizit kartice, marketinške kampanje proizvoda i usluga i tome slično. Danas, zahvaljujući razvoju IT tehnologija, grafički dizajn uključuje i grafičke produkcije prilagođene elektronskim medijima i različitim platformama.

Grafički dizajn je umetnost i profesija odabira i aranžiranja vizuelnih elemenata kao što su tipografija, fotografija, ilustracija, simboli i boje s ciljem prenošenja neke poruke određenoj publici (najčešće unapred odabranoj ciljnoj grupi). Kada se govori od dizajnu nekog proizvoda, predmeta ili objekta, obično se pod dizajnom smatra aranžman ili konfiguracija pojedinačnih elemenata i komponenti koji čine celinu datog proizvoda, predmeta ili objekta.

Excentric dizajn sudio

Kreativni tim Excentric dizajn studija je tu za vas da vam kroz grafički dizajn pruži kompletnu podršu u formiranju vašeg vizuelnog identiteta, i da vam bude sigurna podrška u nameri da vaš brend, uslugu ili proizvod postavite na odgovarajuće mesto na tržištu i učinite ga prepoznatljivim širokom auditorijumu.

Tu smo i da prilagodimo vaš nastup svim vrstama štampanim medija, kao i da prilagodimo vaš vizuelni identitet različitim formatima i materijalima. Naši dizajneri odgovarajućom tehničkom pripremom fajlova mogu vam obezbediti da odabrani grafički dizajn vašeg proizvoda, u štampi izgleda što bolje. Pored digitalne i ofset štampe, verzirani smo i za flexo štampu. U pitanju je grafički dizajn i priprema materijala za štampu na fleksibilnim materijalima.

Također, uvek se možete osloniti na naše bogato iskustvo i zatražiti savet. Naši dizajneri su tu da vam preporuče vrstu štampe i pomognu oko odabira adekvatnih materijala.

Slika govori više od hiljadu reči, zato posetite naš portfolio i uverite se u kvalitet našeg rada.