Izrada web sajtova Dizajn sajtova

IZRADA WEB SAJTOVA jedna je od osnovnih delatnosti našeg kreativnog tima. Web sajt neretko predstavlja prvi korak u kontaktu sa potencijalnim klinetima ili poslovnim partnerima. Upravo iz tog razloga, kroz dizajn sajtova, važno je ostaviti upečatljiv dojam u tom prvom kontaktu.

Izrada web sajtova

Cilj naših dizajnera jeste da idejno i tehnički izradimo web sajt koji će jasno ocrtavati ciljeve vaše kompanije. Takođe, sajt koji će svojom dopadljivošću i funckionalnošću na pravi način komunicirati sa vašom ciljnom grupom. Postoje sajtovi različite složenosti, ali bez obzira na to, mi u Excentric dizajn studiju, svakom projektu poklanjamo maksimalnu pažnju. Izrada web sajtova je proces koji se odvija u nekoliko vaza. Prva faza je detaljna analiza sadržaja sajta. Izuzetno je važno razumeti želje i potrebe klijenta, i predvideti strukturu budućeg sajta. Drugu fazu predstavlja dizajn sajtova. Dopadljiv i atraktivan izgled omogućuje posetiocu web sajta da se oseća ugodno. Takođe, sajt treba da bude deo korporativnog identiteta i da odiše takvom atmosferom. Treća faza je programiranje. Istraživanja pokazuju da je za duže zadržavanje na pojedinim sajtovima u velikoj meri odgovorna funkcionalnost. Na kraju, ali ništa manje važnosti, dolazi optimizacija i postavljanje web sajtova na mrežu (internet).

Dizajn sajtova i ažuriranje

Kroz dizajn web sajtova, naši dizajneri uvek pokušavaju postići utisak preglednosti. Dokazano je da su nepreglednost i pretrpanost sadržajem jedan od najčešćih razloga zbog koji posetioci napuštaju određenu prezentaciju. Trudimo se da jednostvnu i laku upotrebu obezbedimo i posetiocima i korisnicima. Našim klijentima nudimo personalizovan CMS (content management system) razvijen od strane naših programera. Ovakav CMS omogućava i potpunim laicima, ažuriranje i dopunjavanje sajta u nekoliko klikova. Pored našeg CMS-a, naravno, nudiomo i druge platforme prisutne na tržištu.

Brinemo o vašem sajtu

Uz izradu web sajtova, programiranje, grafički dizajn sajtova i različitih aplikacija, za naše klijente nudimo uslugu hostina. Tako i nakon puštanju sajta na internet, mi nastavljamo brigu o vašoj web kancelariji. Sajtovi se nalaze u Nemačkoj i pod posebnim su sigurnosnim nadzorom. Ukoliko se ukaže određena potreba, u svakom trenutku možemo reagovati i otkloniti problem.

U našem web portfoliju možete naći potvrdu našeg kvaliteta.